Pojat- on ilo esitellä!


Banquo

s.24.10.2015

Pilvikummun Dacapo. Emä on Peikkovuoren Chokolate ja isä on Lecibsin Kaapro. 

Strategiset tiedot: Lonkat C/B, kyynärät 0/0, silmät terveet, Pompen normaali vanhempien perusteella, Prcd-PRA terve (A), DM normaali.

BANQUO eli tuttavallisemmin "Banksu" The Boss on kyseenalaistamaton koiralauman pomo. Oman tiensä kulkija. Rohkea, älykäs ja itsepäinenkin sille päälle sattuessaan. Ei huijattavissa aina edes herkkupaloilla. Pikkupoikana Banksu oli vauhdikas vipeltäjä mutta nykyisin rento kaveri. Banksulla on selvästi havaittavaa vahtiviettiä ja tykkääkin fiilistellä pihamaalla istuskellen ja tarkkaillen ympäristöä ja muun lauman touhuja. Ohikulkijoista kertoo haukulla. Napakka uros, joka on leimautunut yhteen omistajaan, mutta tykkää kyllä kovasti kaikista ihmisistä. Emännälle näyttää sitten myös sen kätketyimmän eli halimussukkapuolensa. Toisten urosten kanssa saattaa kipinöidä. Suojeluvaisto omaa laumaa kohtaan on suuri. Olemme nähneet Banksun myös kanaemon roolissa, kun pienten hauvavauvojen pyllyjä pesi touhukkaasti. Banksu edustaa säänkestävää karismaa. Meidän oma Hachiko.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI54658/15&R=189

Timur

s. 29.5.2016

Pilvikummun Kullankallis. Emä on Peikkovuoren Taikaturkki ja isä on Lecibsin Suoritus.

Strategiset tiedot: Lonkat C/C, kyynärät 0/0, silmät terveet, Pompen normaali ja Prcd-PRA terve (A) vanhempien perusteella, DM kantaja.

TIMUR eli "Timppa" on hempeä kukkaislapsi ja runopoika. Lempeäluonteinen Timppa on aina ihan kaikkien kaveri. Luottojätkä, jonka kanssa on helppo liikkua joka paikassa. Tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa sukupuoleen ja ikään katsomatta. Jos Timpalle muristaan, niin Timppa heiluttaa häntää ja yrittää lähestyä uudelleen. Ja tässä Timppa ei kovin helpolla luovuta. Timppa on ehdottomasti ihmisen koira ja käpertyy mielellää sohvannurkkaan kainaloon viettämään mukavaa leffailtaa - herkkujen kera tietenkin. Pusupojaksikin olemme häntä kutsuneet. Timppa rakastaa todella paljon rapsutuksia ja pyytää niitä tassua ojentaen ihan kaikilta. Anna vain kätesi, niin Timppa on jo selällään. Timppa haluaa myös säännöllisen hieronnan. Istahtaa jalkojen juureen eteen ja odottaa, että alapas hommiin siitä. Pihalla Timppa tykkää nuuskailla maailman menoa kaikessa rauhassa tepastellen ja tunnelmoida kukkapuskassa. Lenkillä Timppa kiertää lätäköt. Timpalla ei ole elämässä kiire mihinkään muualle kuin ruokakupille. Kutsuessa Timppa kirmaa luo kasvot vastustamattomassa hymyssä. Timppa on Hammaskeijunkaveri.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI38342/16&R=189

Faust

s. 19.1.2017

Pilvikummun Suklaafaust. Emä on Peikkovuoren Chokolate ja isä on Lapinlumon Vikke.

Veikeäilmeinen ja reipas Faust eli "Vallu" on lauman rauhallisin kaveri. Taustalta seurailee tapahtumia, mutta osaa myös aktivoida muita. Niittylässä vieraileville nuorille koirakavereille toimii kerhosetänä. Poikkeuksetta kaikki koirat ovat tykänneet Vallusta. Vallu tottelee ja myös matkii The Bossia. Kenties verisukulaisuus velvoittaa. Vallu on tarkka ja aktiivinen jäbä, joka oppii asioita todella nopeasti. Vallulla on pikkupennusta asti ollut tapana napittaa ihmisiä hurmaavasti suoraan silmiin. Tykkäsi kiivetä syliin erityisesti vähän väsyneenä ja silloin silitettäessä napsutti suutaan mielihyvän merkkinä. Vieläkin toisinaan heittäytyy maahan ja haluaa, että kannetaan sisään. Vallu on kiltti poika, joka kuitenkin pitää puolensa. Aivan pikkupentuna Vallun masua silittäessä molemmat takajalat vispasivat ilmaa kuin vimmatut ja siitä sai lempinimen Tuplamopo. Hellittelynimi on Pähkinä.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI17111/17&R=189

Don Jose

s. 29.10.2017

Pilvikummun Pikku Jussi. Emä on Peikkovuoren Onnenjyvä ja isä on Tassutuvan Mattimyöhänen.  

Don Jose eli "Jussi" on lauman tuorein tulokas. Todella reipas ja tottelevainen kaveri. Haluaa olla ihmisen lähellä koko ajan. Huudettaessa laumaa luokse, on usein ensimmäisenä paikalla. Jussi on sopeutunut laumaan hienosti eikä arkaile isompien kanssa enää hurjissakaan leikeissä. Pitää puolensa niin lelujen kuin ruuankin kanssa. Lauman nopein ruokailija! Jussi on ollut ensimmäinen kaveri, joka on osoittanut tykkäävänsä esiintymisestä. Pelisilmää riittää. Tuomarin edessä löyhytti muhkeaa häntäpuuhkaansa ihan showksi asti. Jussi tykkää myös tanssia. Kun tylsistyy unipesässä odottelemaan muiden heräämistä, niin aloittaa tanssin portin takana kahdella tassulla sivuaskeleita ottaen suu iloisessa naurussa. Niittylän oma John Travolta. 

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI55420/17&R=189