Tietoa meistä


Me Niittylän pojat olemme kaikki komeita ja mukavia suomenlapinkoiria ja muuttimme asumaan Savonlinnaan kukin vuorollaan Varkaudesta. Siellä Pilvikummun kennelissä synnyimme ja kasvoimme lapsuutemme emojemme hellässä huomassa.

No niinhän se on, että kun oopperakaupunkiin on tultu asumaan, niin nimetkin ovat sitten sen mukaiset. Banquon nimi tulee oopperasta Macbeth, Timurin oopperasta Turandot, Faustin tietenkin oopperasta Faust ja Don Jose on Carmenista.

Mutta kuinka ollakkaan, savolaisittain nuo nimet kuulostavat paljon helpommin opittavilta ja muistettavilta: Banksu, Timppa, Vallu ja Jussi. Rakkaalla pörröhousulla on monta nimeä.

Vaikka nimet ovatkin huippuhienoja, niin ihan tavallista onnellista koiranelämää me vietetään. Omistajat tottelevat nimiä Emo ja Pomo ja onhan meillä kaksi oopperakissaakin laumassa Aida ja Don Carlos.

Olemme hyvin kiinnostuneita samanrotuisista tyttöystäväehdokkaista, joten rohkeasti yhteyttä vain. Vastaamme pörröhousuntaskupuhelimella heti, kun vain näiltä touhuiltamme ennätämme.