Timur

s. 29.5.2016

Pilvikummun Kullankallis. Emä on Peikkovuoren Taikaturkki ja isä on Lecibsin Suoritus.

Strategiset tiedot: Lonkat C/C, kyynärät 0/0, silmät terveet, Pompen normaali ja Prcd-PRA terve (A) vanhempien perusteella, DM kantaja.

TIMUR eli "Timppa" on hempeä kukkaislapsi ja runopoika. Lempeäluonteinen Timppa on aina ihan kaikkien kaveri. Luottojätkä, jonka kanssa on helppo liikkua joka paikassa. Tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa sukupuoleen ja ikään katsomatta. Jos Timpalle muristaan, niin Timppa heiluttaa häntää ja yrittää lähestyä uudelleen. Ja tässä Timppa ei kovin helpolla luovuta. Timppa on ehdottomasti ihmisen koira ja käpertyy mielellää sohvannurkkaan kainaloon viettämään mukavaa leffailtaa - herkkujen kera tietenkin. Pusupojaksikin olemme häntä kutsuneet. Timppa rakastaa todella paljon rapsutuksia ja pyytää niitä tassua ojentaen ihan kaikilta. Anna vain kätesi, niin Timppa on jo selällään.

Pihalla Timppa tykkää nuuskailla maailman menoa kaikessa rauhassa tepastellen ja tunnelmoida kukkapuskassa. Lenkillä Timppa kiertää lätäköt. Timpalla ei ole elämässä kiire mihinkään muualle kuin ruokakupille. Kutsuessa Timppa kirmaa luo kasvot vastustamattomassa hymyssä. Timppa on mukana terapiatyössä. Timppa on Hammaskeijunkaveri.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI38342/16&R=189

Timppa