Timur

s. 29.5.2016

Pilvikummun Kullankallis. Emä on Peikkovuoren Taikaturkki ja isä on Lecibsin Suoritus.

Strategiset tiedot: Lonkat C/C, kyynärät 0/0, polvilumpioluksaatio 0/0, silmät terveet (tutkittu 28.9.2022), Pompen terve N/N vanhempien perusteella ja Prcd-PRA terve N/N (A) vanhempien perusteella, DM kantaja N/DM (exon 2) testin perusteella. 

Timppa ei ota enää riiuukutsuja vastaan. Hänellä todettiin CT-kuvissa vasemman etujalan rannenivelessä nivelrikkoon viittaavia piirteitä sekä vasemman etujalan kämmenpöydän 7. sesamluussa normaalista poikkeava rakenne ja oikean etujalan kämmenpöydän semsamluut 2. ja 7. eivät olleet rakenteeltaan normaaleja. Timppa viettää nyt iloista poikamiehen elämää. 

TIMUR eli "Timppa" on hempeä kukkaislapsi ja runopoika. Lempeäluonteinen Timppa on aina ihan kaikkien kaveri. Luottojätkä, jonka kanssa on helppo liikkua joka paikassa. Tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa sukupuoleen ja ikään katsomatta. Jos Timpalle muristaan, niin Timppa heiluttaa häntää ja yrittää lähestyä uudelleen. Ja tässä Timppa ei kovin helpolla luovuta. Myös omassa laumassaan Timppa pyrkii pysymään syrjässä muiden jätkien kahnauksista. Timppaa on lähes mahdoton saada hermostumaan. Timppa on ehdottomasti ihmisen koira ja käpertyy mielellään sohvannurkkaan kainaloon viettämään mukavaa leffailtaa - herkkujen kera tietenkin. Pusupojaksikin olemme häntä kutsuneet. Timppa rakastaa todella paljon rapsutuksia ja pyytää niitä tassua ojentaen ihan kaikilta. Anna vain kätesi, niin Timppa on jo selällään. Timpan häntä on heiluherkkä.

Pihalla Timppa tykkää nuuskailla maailman menoa kaikessa rauhassa tepastellen ja tunnelmoida kukkapuskissa. Lenkillä Timppa kiertää lätäköt. Timpalla ei ole elämässä kiire mihinkään muualle kuin ruokakupille. Timppa on tarkka ruoka-ajoista ja ilmoittaa niistä kovaäänisesti, jos emäntä on liikaa omissa maailmoissaan. Kutsuessa Timppa kirmaa luo kasvot vastustamattomassa hymyssä. Timpalla on myös useita lempinimiä: Timu, Timo, Timuri, Timpukka, Timur Star ja Ukemi. Timppa on mukana terapiatyössä. Aina hyväntuulinen ja lupsakka Timppa on Hammaskeijunkaveri.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI38342/16&R=189

Timppa